Ska ni gifta er? Er bröllopsdag är en av de mest minnesvärda dagarna i det liv ni tillsammans skapar.

Var börjar man? Hur går man tillväga när man planerar ett bröllop?

Vi finns här för att hjälpa er och guida er i bröllopsdjungeln. Att planera ett bröllop kan vara tidskrävande och stressigt, speciellt när man är mitt i livet och har 100 andra saker som man behöver lägga energi på. Vi vill att tiden ifrån frieriet fram tills dagen då ni äntligen efter all väntan och nervositet säger JA till varandra, ska vara en tid fylld med glädje och kärlek. En tid med spänning och förväntan! Utifrån era behov kan ni välja den hjälp och guidning som passar in i just era liv. Tillsammans skapar vi en dag fylld av magi, en dag som genomsyrar er ifrån början till slut, en dag att minnas och glädjas åt. Nu KÖR vi!!

Startpaketet

Kom igång med bröllopsplaneringen, detta paket är perfekt för er som vill planera erat bröllop själva men vill ha hjälp med att komma igång. Här ingår en första kostnadsfri konsultation där vi lär känna er som brudpar. Hur ser erat drömbröllop ut? Och vad symboliserar er som individer/par? Efter detta möte så sätter jag samman en moodboard med era tankar och visioner, samt en lista ned förslag på leverantörer. Vid nästa möte går vi igenom moodboarden, leverantörerna, checklistor, budgetmall och prioriteringslista. Vi går även igenom vad erat nästa steg är i er planering samt om ni önskar mera hjälp.
Pris: 3000:-

Dekorationspaketet

Önskar ni hjälp med att sätta eran personliga prägel på bröllopet? Vi hjälper er med att ta fram er personliga bröllopsdesign. Här ingår en första kostnadsfri konsultation där vi lär känna er som brudpar. Hur ser erat drömbröllop ut? Och vad symboliserar er som individer/par? Jag sätter ihop en moodboard utifrån era tankar och visioner. Tillsammans bestämmer vi sedan stilen på era trycksaker, kommer fram till hur vi dekorerar festlokalen/vigselplatsen, tar fram den perfekta dukningen. Jag dekorerar, dukar och ställer iordning festlokalen.
Pris:
Upp till 70 personer 6 000 :-
70-100 personer 8 000 :-
101-120 personer 10 000 :-
OBS Kostnad för material tillkommer

Planeringspaketet

Vi planerar erat bröllop ifrån början till slut. I paketet ingår allt i startpaketet och dekorationspaketet. Tillsammans tar vi fram kreativa lösningar, detaljer och aktiviteter som gör just erat bröllop personligt. Stjernsken exklusiva event tar sedan kontakt med leverantörer, bokar in möten och är med hela vägen fram till er stora dag. Vi skriver även ett körschema för dagen och går igenom detta med de ni önskar, som toastmasters, värdpar samt övriga ansvarspersoner. Här ingår även ett ,möte med era toastmasters för att de ska känna sig trygga i sin roll. De har möjlighet att ställa alla frågor och vi går tillsammans igenom vad det innebär att vara toastmaster.
Pris: 20 000 :-
Materialkostnad tillkommer 

Kidstable

Kommer ni på er stora dag bjuda in barn/ungdomar som inte har behov att sitta med en vuxen vid bordet? Då är ett kidstable ett perfekt val. Vi ordnar ett VIP bord för barnen. Detta bord dekoreras och arrangeras på ett sätt som barnen uppskattar. I priset så ingår dukning och dekoration utifrån koncept, mindre godisbuffe, aktiviteter vid bordet, regnbågskaka, dricka (festis,läsk).
Kidstable är uppskattat både hos barn och föräldrar, nöjda barn ger avslappnade föräldrar!
Pris: 5000 :- upp till 10 barn
Önskar man lägga till detaljer dekoration utanför konceptet så bekostar man dessa själv. Jag hjälper gärna till att duka med detaljer utanför konceptet.